Værdier med glæde

Glæde driver værket

Vi har tre klare kerneværdier for driften af Juleministeriet:
 
Fundamentet - vi er engagerede, flittige og skaber glæde. Vi gør det, fordi vi kan li´det.
Det basale - vi optræder altid professionelt og ansvarligt i løsningen af vores opgaver.
Det vigtige – vores resultater i hverdagen er vigtigere end resultater på bundlinen.


Juleministeriet designer og opsætter juleudsmykning i byer og gader med en høj grad af æstetik og kvalitet. Det er i korte træk sådan, vi beskriver kerneforretningen i vores virksomhed. Men det stikker alligevel langt dybere – både for dem, der oplever en smuk juleudsmykning og for os selv.
 
Vi er så privilegerede at drive virksomhed i en niche, som i bund og grund leverer glæde - til vores kunder, deres kunder og os selv. ”Vi pynter din by - med glæde”, som vores slogan siger. Men det er ikke bare, hvis vi selv må sige det - et godt slogan. Det beskriver det mindset, vi hver dag går på arbejde med, hvad enten vi kravler på stiger, går i liften, forbereder installationer i værkstedet eller taler i telefon med en kunde, der skal have løst et problem.
 

Glæde er omdrejningspunktet for os 
 
Julen er Danmarks største højtid og en tid på året, de fleste ser frem til. Når vi installerer juleudsmykning for vores kunder, skaber vi et lyspunkt i en mørk tid for rigtig mange mennesker. I nogle byer, hvor ambitionerne er særligt høje, viser erfaringerne endda, at kunder gerne kører ekstra langt for at opleve den særlige stemning som en stilfuldt julepyntet by bidrager med til den årlige juleshoppingoplevelse. For alle elsker en smukt julepyntet gade med tusindvis af lysende pærer og installationer, der spreder glæde og smil på læben - hvad enten man går på fortovet eller kigger med fra butikslokalet.
 
Så når vækkeuret ringer tidligt efter en lang nat med ophængning, så står vi op til en ny dag, vi ved også bliver god. Vi ved, at vi igen vil levere en opgave, der er smuk og spreder glæde. Og selvfølgelig smitter det af på vores humør.
 
Sådan skal det være for os. Vi gør det - fordi vi kan lide det. Det betyder også, at vores virksomhed ikke er styret af salgsbudgetter. Det er lysten, eller glæden om man vil, der driver værket.