Facebook

Messer & Inspiration

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

Juleministeriet tager på messer i det meste af verden

I Juleministeriet har vi bogstaveligt talt julelys i øjnene året rundt. For lige inden juletræerne tændes derhjemme i stuerne, er vi allerede i fuld gang med at samle inspiration til næste års kreative og smukke juleudsmykning og besøger byer, messer og leverandører for at opleve branchens nyheder.

Christmas World, Frankfurt

Der er en grund til, at vi og folk fra hele verden mødes her til Eurpoas største julemesse, Christmas World,. Det er her branchen kommer for at få ny inspiration, købe ind til den kommende sæson og møder kunder og leverandører. Og vi vender altid hjem med nye ideer og de seneste trends, der kan skabe opmærksomhed i bybilledet.

Januar 2023

Vi er heldigvis tilbage på sporet med at besøge de fysiske messer igen efter corona. Vi har været på Christmas World i Frankfurt og har indkøbt virkelig mange julekugler, så der bliver en masse at lege med på værkstedet i efteråret. Årets farver er en dyb marineblå, en støvet lavendel, guld og en klar dyb rød, vi kalder for Foxy Red. Vi glæder os til at vise jer mulighederne.

December 2022

Hvert år i december stikker vi af i et par dage og henter inspiration ude i den store verden. I 2022 blev det igen London, fordi her oplever vi altid fornyelse og byen har rigtig meget at kigge på og blive inspireret af. Nogle gange må vi også konkludere, at det ikke er installationer, der lever op til vores æstetiske standarder. Men variationen er stor, som billederne også viser.

Januar 2020

Trenden er i år kugler i rosa/lyserøde nuancer, grønne blide/pastel farver, jordfarver (brun/grå) i materialer af velour, pels og alt det, naturen har skabt i træ.

Januar 2019

Trendfarver er i år stone blue, mørkeblå og jordfarver.

Januar 2018

Trenden er i år light pink, eucalyptus grøn, hvid, guld og en douche blå farve.

Januar 2017

Trenden er kugler i alle grønne støvede nuancer.

Januar 2016

Trenden er rød og sølv.

Formland, Herning

Danmarsk største messe for detailhandlen i februar. Vi tjekker trends og spotter nye varer, ikke mindst hallen med de nye "up commings" sætter vi stor pris på at besøge.