Sikkerhed og kvalitet

Sikkerhed og kvalitet i verdensklasse

I Juleministeriet bryder vi os ikke om ubehagelige overraskelser, når det kommer til de tekniske løsninger, vi arbejder med. Derfor tør vi godt garantere, at de smukke, udendørs lysinstallationer, vi specialfremstiller til dig, har den højeste grad af sikkerhed og kvalitet.

Vi er Premium Partner med verdens største producent af lysudsmykning, MK Illumination. Med den viden og muskelkraft som den globale virksomhed lægger i designs og udvikling, kan du være sikker på, at den lysudsmykning, der hænger lokalt i din by, er resultatet af enestående produktudvikling. 

Alle tekniske produkter, lige fra LED-pærer til lysskulpturer, er testet kvalitativt ud fra fire kriterier: Sikkerhed, effektivitet, lovlighed og bæredygtighed. Se illustrationen nederst på siden.
 
Sikkerhed
Alle de lyskæder og komponenter, der indgår i de lysdesigns, vi fremstiller til dig, er gennemtestet i producentens eget testlaboratorie og på en række anerkendte europæiske, certificerede testinstitutter som bl.a. NEMKO og Intertek. Det er din sikkerhed for, at jeres valg af udendørs lysdekoration til jul og andre anledninger efterlever de højeste krav til sikkerhed.
Alle vores produkter er fremstillet i certificerede produktionsfaciliteter, bærer CE-mærket og overholder de gængse lovkrav i EU. 
 
Effektivitet
De Premium LED-pærer vi anvender i vores installationer, har markant længere ydeevne og levetid sammenlignet med almindelige LED-pærer. Det dokumenteres i tests på anerkendte testlaboratorier.
Vores Premium LED-pærer bruger 80% mindre strøm og afgiver minimal varme sammenlignet med konkurrenters. Ved at vælge Premium Eco Led-pærer kan man tilmed halvere strømforbruget yderligere og alligevel bevare den samme lysstyrke.
Alle vores lysdesigns med LED-pærer er kendetegnet ved at have og bevare en ensartet farve og lysstyrke i længere tid end almindelige LED-pærer.
Og så passer vi ekstra godt på dine lyskæder og andre installtioner, du køber hos os. Vi pakker dem omhyggeligt i trækasser med luftcirkulation og opbevarer dem på vores lager med affugtningsanlæg. Det er din sikkerhed for, at dine købte installationer er i topform, når de pakkes ud et år senere og det er med til at forlænge deres levetid.
 
Patenterede designs
Mange af de designs og komponenter vi anvender i dine installationer, har producenten copyright på. Det gælder f.eks. verdens første IP67-certificerede lyskæde, som er udviklet til at have en unik grad af robusthed overfor støv og vand.
Vi afprøvede med succes at installere lyskæder i isen på en skøjtebane, og på baggrund af den hårde test og den generelle levetid for kundeinstallationer over hele landet, ved vi, at produkterne tåler udfordringer, der klarer mange år i det danske vintervejr.  
 
Bæredygtighed
Kvalitet holder længere. De produkter, vi anvender i vores installationer, har længere levetid, er produceret under ordnede, certificerede forhold af en miljøbevidst producent og har et reduceret energiforbrug. Alt sammen bidrager det til at den hyggelige oplevelse i byrummet tilgodeser en miljøbevidst indsats.