Facebook

McDonald’s

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

Claus Strand, ejer af 9 McDonald’s restauranter på Sjælland. Har siden 2020 været kunde i Juleministeriet.

“Det samarbejde er så dejligt enkelt”

“Jeg er helt enig i, at man skal gøre det, man er bedst til. Og her er Juleministeriet i mine øjne nogle af de bedste herhjemme til juleudsmykning, mens jeg er god til at drive McDonald’s-restauranter og det skal jeg bruge min energi på. Vi har fra starten aftalt, at juleudsmykningen af vores restauranter kører efter et helt fast koncept, og det er dét, jeg godt kan lide. Alternativt skulle jeg i oktober selv finde svarene på; hvad sætter vi op i år, hvem har set julestjernen og hvor finder vi de rigtige pærer, hvis noget skal udskiftes – det vil jeg ikke bruge tid på. Det er den ydelse jeg køber i Juleministeriet. Så det eneste jeg behøver at tænke over er, hvornår jeg gerne vil have juleudsmykningen sat op og hvornår jeg vil have det pillet ned. Det er så dejligt simpelt, og jeg har brug for i min hverdag, at vi gør tingene så simpelt som muligt, så det ikke tager en masse tid fra andre af mine gøremål i hverdagen.”

Værdi for gæster og medarbejdere
”Juleministeriet kommer med en juleudsmykning af høj kvalitet og det kan vores gæster også se. De juletræer, der sættes op på tagene og andre steder, er ret overvældende og giver restauranterne et helt andet julelook som jeg oplever, at gæsterne også rigtig godt kan lide. Gæsterne synes, det er flot og vi får masser af positiv respons.
Jeg får mails, hvor gæster skriver ”Sikke dog en flot julebelysning” og en i Slagelse skrev ”Jeg så godt jeres julebelysning sidste år og nu er den er her igen – wow, det ser godt ud” eller som en skrev ”Blandt alle byens virksomheder har I byens flotteste juleudsmykning”. Når gæster lige frem sætter sig ned og skriver en mail, så er det fordi, de virkelig mener det.
Og det betyder også noget for de ansatte, det skal vi ikke undervurdere. De ansatte er jo mine gæster og jeg skal sørge for, at de har nogle rammer, der gør, at de synes, det er et fedt sted at arbejde. Den gode julestemning og hygge har også en stor betydning for vores personale.”