Facebook

Frederiksberg Kommune

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

Belysningsingeniør Niels Knudsen er ansvarlig for Frederiksberg Kommunes gadebelysning og for juleudsmykningen til byens fem største handelsgader. Kommunen har været kunde i Juleministeriet siden 2018. Juleministeriet opsætter, nedtager, vedligeholder og opbevarer kommunens installationer.

”Kvalitet i arbejdet og produkterne vejer tungt for Frederiksberg”

”Første gang jeg hørte, at kommunen havde en aftale med noget, der hed Juleministeriet, syntes jeg, det lød meget morsomt. Men det virker rigtig, rigtig professionelt, gennemtænkt og godt drevet. Jeg har kun positive oplevelser med Juleministeriet og synes vores samarbejdet er en fornøjelse.

Det er superprofessionelt og pænt arbejde, der bliver lavet. Vi har en god dialog med Juleministeriet, og hvis der er noget, der ikke virker, så kan jeg bare ringe og det bliver hurtigt udbedret. Så det er gennemgående super-professionelt. Jeg lægger også mærke til, at de opgaver Juleministeriet løser for andre kunder er rigtig flotte, og det var også derfor, at vi valgte at få Juleministeriet til at udsmykke et nyt juletræ på en ny plads her i kommunen. De gør det godt.

I 2020 købte vi også nye lyskæder hos Juleministeriet til vores store juletræ på Rådhuspladsen. Det gjorde vi for at være sikre på at få nogle professionelle produkter. Der lytter jeg til Christian Schuberts rådgivning omkring valg af produkter, og det han siger er da ikke blevet modbevist endnu. Det er nogle gode produkter, de har. Og det er meget vigtigt for os, at der både er kvalitet i måden, arbejdet udføres på, men også i produkterne. Det er helt klart vigtige parametre for os som kommune.”

Matcher kommunens grønne profil  
“Vores 98 guirlander blev renoveret for ikke så længe siden og vi er helt klart fokuserede på, at der bruges så lidt energi som muligt. Det er noget, vi allerede er meget optagede af i forhold til vores gadebelysning, hvor vi udskifter til LED. Så det er helt klart et parameter, at energiforbruget til juleudsmykningen skal være så optimal som muligt. Og da det er LED, der bruges i guirlanderne,  så det er et meget lille forbrug, der går til byens julehygge.”