Facebook

HF Materiel

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

Henrik Feldmann er indehaver af HF Materiel, hvor Juleministeriet igennem de seneste fem år har lejet bl.a. de lifte, der bruges til opsætning og nedtagning af juleudsmykning, bannere m.m.

”Juleministeriet er med til at holde os skarpe”

”Vi sørger for at levere de lifte, som Juleministeriet bruger på alle tider af døgnet. Juleministeriet har nogle meget erfarne folk, der ved, hvad de laver med vores lifte. Det er jo rart for mig som leverandør, for så får vi væsentlig færre uheld m.m.

Juleministeriet er en ret krævende kunde. I perioder skal der bruges mange lifte og nogle gange meget akut i tilfælde af storm. Så vi har en aftale, der sikrer adgang til lifte døgnet rundt. Der må ikke være tidsspilde, hvis noget skal repareres, og vi prøver at opfylde Christian Schuberts ønske om at kunne være hurtigt ude på stedet.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Juleministeriet. Det er en god partner for os at have, men det er også en udfordring at være leverandør til Juleministeriet. Christian Schubert stiller høje krav til opgaverne, og det kræver også, at maskinerne han får skal følge med. Fejl og den slags – det duer ikke. Man får et direkte svar, hvis noget kan gøres bedre, og det sætter jeg stor pris på, for så får jeg mulighed for at rette op på tingene.

På den måde er de også med til at holde os skarpe. Vi får ikke lov til at ligge og sove på succesen. Vi har ikke mange kunder med det kvalitetsniveau, som vi oplever i Juleministeriet. Jeg er stolt af at servicere dem, for Christian har meget høje forventninger til os. Men vi løfter det. Derfor er de stadig er hos os.”