Facebook

Medarbejdere

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

”Vi har det bare megagodt sammen”
Jamie Hjertstedt, 28 år. Arbejder som montør og havde sit første sæson med bijob  i Juleministeriet i 2020:

”Det fedeste ved at arbejde i Juleministeriet er det fællesskab, vi har, når vi er ude på opgaverne. Vi har det bare megagodt sammen, også selvom decembervejret måske ikke er til vores fordel.
At arbejde i Juleministeriet er, modsat alt andet ved julen, ret utraditionelt. Man arbejder i højden og udendørs i de koldeste timer i den danske vinter. Jeg kan godt lide, at man nogle gange bliver kastet ud i nye slags opgaver, som man måske ikke lige havde set sig selv i før. Det er bare megafedt, og jeg er rigtig glad for at have mødt hver en mand og kvinde på holdet, og det gør det til en sand fornøjelse at møde på arbejde.”

”Fællesskab som på et fodboldhold”
Michael Rasmussen, 48 år. Arbejder som postbud og 2022 bliver Michaels fjerde sæson med bijob i Juleministeriet.

”Jeg havde hørt om Juleministeriet igennem mange år og tænkte en dag, at nu var det tid til at prøve det og tjene nogle ekstra penge. De penge jeg tjener i højsæsonen, er penge, der virkelig batter noget og bruges på f.eks. en ekstra ferie til familien eller til at betale for min datters efterskoleophold, så vi ikke har behøvet at låne pengene til det. Det er selvfølgelig hårdt i den halvanden måned, arbejdet står på, for så er jeg ikke meget hjemme, men hvis familien er med på det, så går det.”

For Michael er det især sammenholdet med kollegerne, der gør aftenerne og nætterne nemmere at komme igennem.

”Der er et helt specielt sammenhold mellem gutterne, når vi er ude på opgaverne. Jeg kan bedst sammenligne det med et fodboldhold, hvor alle hjælper hinanden. Hvis vi er to hold ude samme aften, så kører vi som regel hjem samtidig, fordi man kører ud og hjælper dem, der er sidst færdige. Og så laver vi altid meget sjov og ballade med hinanden. Vi griner rigtig meget, når vi er derude, og har vi ikke lige noget at grine af, kan vi altid grine af chefen, når han kommer i sin orange dragt.”

Læs mere om job til de friske i Juleministeriet.