Facebook

MK Illumination

Topprofessionelle opgaver lige fra ide og design til opsætning og nedtagning

Thomas Hede Larsen, partneransvarlig i MK Illumination Danmark. Juleministeriet forhandler virksomhedens produkter og er samarbejdspartner på ideudvikling og installation af udvalgte opgaver.  Juleministeriet er MK Illuminations Premium Partner i Danmark.

“Juleministeriet er en troværdig partner for os”

”Det er ikke alle og enhver, der kan blive Premium Partner med MK Illumination. Der er nogle kriterier, man skal opfylde for at kunne leve op til det. Vi er ikke interesserede i at have hvem som helst til at gøre arbejdet, så det er en cadeau til Juleministeriet og Christian Schubert, som vi mener gør et rigtig godt stykke arbejde.

Juleministeriet er en troværdig samarbejdspartner for os at have. De produkter og opgaver, Christian Schubert sælger og byder på, bliver ikke bare skudt ud fra hoften. Det er 100% seriøst, når han giver et tilbud på en opgave.

Christian Schubert er utrolig kreativ omkring installationerne, men derudover har han også den meget vigtige erfaring med. Han har været så mange år i branchen, at han ved præcis, hvad der kan lade sig gøre og ikke kan lade sig gøre. Vi kan alle sammen få kreative ideer, finde på noget vildt og anderledes og få en kunde til at vælte ned af stolen og synes, at det er et fantastisk projekt. Men hvis det i sidste ende teknisk ikke rigtig kan lade sig gøre eller kommer til at koste syv gange mere end det budget, kunden har, så giver det ikke rigtig mening. Så det er virkelig vigtigt helt fra begyndelsen at have erfaring og realistiske øjne med ved bordet, når der skal tænkes ideer og gives pris til kunden. Her er det jo fantastisk at arbejde med Christian, for så ved man, at der er tænkt over alle de her ting. Han ved nøjagtig, hvad der er muligt, fordi han har haft hænderne i så mange forskellige projekter gennem tiden.

Vi er superglade for at arbejde med Juleministeriet. De er reelle, nemme at arbejde med og mest af alt har de den værdifulde erfaring, som vi sætter stor pris på, at vores partner byder ind med i en virksomhed som vores.”

MK Illumination har hovedsæde i Østrig og er verdens førende og største leverandører af juleudsmykning med afdelinger i 45 lande.

Læs mere om her hvordan Juleministeriet arbejder med kvalitet som Premium Partner.